virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Закупка ЗЗЧ для автомобилей по коду ДК 021: 2015-34330000-9

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю ЗЗЧ для автомобілів за кодом ДК 021:2015-34330000-9 «Запасні частини до вантажних транспортних засобів, фургонів та легкових автомобілів» відповідно до Технічної специфікації, що наведені в Додатку до цього листа-запита.

Кількість товарів – згідно з Додатком № 1.

Місце поставки товару – склад Покупця м. Одеса, вул. Андрієвського 2, на умовах DDP, склад Покупця відповідно до Інкотермс 2010.

Умови розрахунків – оплата проводиться протягом 15 (п’ятнадцяти) банківських днів з дати підписання видаткової накладної на відповідальну партію товару та на підставі отриманого покупцем оригіналу належним чином оформленого рахунку від Постачальника. Вид розрахунку – безготівковий.

Строк поставки товару – протягом 10 (десяти) робочих днів з дати отримання (в т.ч. електронною поштою) Замовлення на Товар.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Куніцький Руслан Андрійович - технік дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, вул. Андрієвського 2, тел.: (048) 729-47-04, e-mail:  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю вищезазначеного Товару.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток: на 2 арк. в 1 прим.