virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Услуги по текущему ремонту покрытия технологических площадей комплекса таможенного досмотра, инв. № 087431 Одесского филиала ГП «АМПУ»

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю Послуги з поточного ремонту покриття технологічних площ комплексу митного огляду, інв. № 087431 Одеської філії ДП «АМПУ» відповідно до технічних вимог, що наведені у Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – згідно технічних вимог (Додаток №1)

Місце надання послуг – 65003, Одеська обл., м. Одеса, Андрієвського 2..

Умови розрахунків:
- оплата авансу у розмірі не більше 30 % від вартості послуг;
- оплата наданих послуг здійснюється на підставі актів приймання виконаних будівельних робіт за врахуванням відсотку сплаченої попередньої оплати (авансу)

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шова М.М. контактний телефон: 729-31-61; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Просимо надати свої пропозиції про вартість надання послуг до 26.05.2020 р.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток №1: ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ – 3 арк.