virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Закупка ламп для автомобилей по коду ДК 021: 2015-31530000-0

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю електричних ламп для автомобілів за кодом ДК 021:2015-31530000-0 «Частини до світильників та освітлювального обладнання» відповідно до Технічної специфікації, що наведені в Додатку до цього листа-запита.

Кількість товарів – згідно з Додатком №1

Місце поставки товару – склад Покупця м. Одеса, вул. Андрієвського 2, на умовах DDP, склад Покупця відповідно до Інкотермс 2010.

Умови розрахунків – оплата проводиться на протязі 15 (п’ятнадцяти) банківських днів з дати підписання видаткової накладної на відповідну партію товару та на підставі отриманого покупцем оригіналу належним чином оформленого рахунку від Постачальника. Вид розрахунку –безготівковий.

Строк поставки товару - протягом 10 (десяти) робочих днів з дати отримання (в т.ч. електронною поштою) Замовлення на Товар.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Блажевич Андрій Васильович - начальник сектору з автотранспортного забезпечення керівного складу дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, вул. Андрієвського 2, тел.: (048) 729-47-04, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю вищезазначеного Товару.

Також повідомляємо, що цей лист –запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.