virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Закупка запчастей и ТМЦ для автомобилей участка технического и автотранспортного обеспечения

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю запчастин та ТМЦ для автомобілів Дільниці технічного та автотранспортного забезпечення (далі ДТ та АЗ) відповідно до переліку запчастин , що наведені у Специфікаціях додатку № 1 до цього листа-запита.

Прошу Вас надати комерційні пропозиції враховуючи такі вимоги:

Кількість товарів - згідно з додатком № 1

Місце поставки Товару – склад Замовника м. Одеса, вул.. Андрієвського 2 транспортом Постачальника на умовах DDP відповідно до Інкотермс 2010 .

Умови розрахунків – оплата проводиться на протязі 10 (десяти) банківських днів після постачання Товару.

Строк поставки Товару - протягом 10 (десяти) робочих днів від дати отримання Покупцем Замовлення Постачальнику на Товар.

Відповідальна особа, яка уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками: Монахова Світлана Миколаївна – інженер ДТ та АЗ ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, Митна пл..1, тел./факс: (048) 795-32-44, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Враховуючи вищенаведене, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю запчастин та ТМЦ з урахуванням Приміток, наведених у Специфікаціях Додатку №1.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.