virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Услуги по удалению судна «Delfi» из акватории морского порта Одесса

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (далі – ОФ ДП «АМПУ») планується здійснити закупівлю «Послуг з видалення судна «Delfi» з акваторії морського порту Одеса» за кодом ДК 021:2015 63720000-2 (Послуги з обслуговування водних видів транспорту), відповідно до технічної специфікації, що наведена в додатку до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – 1 послуга.

Місце надання послуг – район пляжу Дельфін м. Одеса N 46˚ 27 21.7˝ E 30˚ 46 10.3˝.

Умови розрахунків – впродовж 20-ти банківських днів з моменту надання Послуг та підписання Сторонами Акту здачі-приймання наданих послуг. Умови Договору будуть передбачати їх відкладальні обставини.

Строк наданя послуг – 2020 рік, від 25 до 40 робочих днів в залежності від гідрометеорологічних умов.

При наданні цінової пропозиції, прошу Вас обов’язково визначити вартість надання послуг з окремо визначеними складовими витрат.

Особи, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками:

Гордієнко Андрій Володимирович – начальник технічної служби ОФ ДП «АМПУ», тел. (048) 729-41-49, факс (048) 729-44-64, ел. пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. @ Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ;

Коршунов Дмитро Іванович – начальник відділу механізації та метрології технічної служби ОФ ДП «АМПУ», тел. (048) 729-45-43, факс (048) 729-44-64, ел. пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. @ Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю «Послуг з видалення судна «Delfi» з акваторії морського порту Одеса» за кодом ДК 021:2015 63720000-2 (Послуги з обслуговування водних видів транспорту).

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.