ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Закупка «Услуг по удаления отходов с судов» по коду ДК 021: 2015 90510000-5

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (далі – ОФ ДП «АМПУ») планується здійснити закупівлю «Послуг з видалення відходів з суден» за кодом ДК 021:2015 90510000-5 «Утилізація / видалення сміття та поводження зі сміттям», відповідно до технічної специфікації, що наведена в додатку до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – в залежності від поданих пропозицій, реального фінансування та потреб ОФ ДП «АМПУ».

Місце надання послуг – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1 (територія та акваторія морського порту Одеса).

Умови розрахунків – впродовж 15 банківських днів після підписання сторонами акту прийому-передачі наданих послуг.

Строк надання послуг – протягом 2020 року, впродовж 24 годин з моменту отримання Заявки.

При наданні цінової пропозиції, прошу Вас обов’язково визначити вартість надання послуг з розрахунку на 1 куб. м. відходів, з окремо визначеними складовими витрат.

Особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Хіміч Юрій Миколайович – інженер з експлуатації дільниці портофлоту технічної служби ОФ ДП «АМПУ», тел. (048) 729-31-78, факс (048) 729-47-73, ел. пошта Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю «Послуг з видалення відходів з суден» за кодом ДК 021:2015 90510000-5 «Утилізація / видалення сміття та поводження зі сміттям».

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.