ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Закупка: «Сельскохозяйственные культуры, продукция товарного садоводства и растениеводства» (Цветы)

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю товару за кодом ДК 021-2015 – 03110000-5 «Сільськогосподарські культури, продукція товарного садівництва та рослинництва» (Квіти).

Кількість товару (найменувань): за 12 (дванадцять) найменувань.

Місце поставки товару: – 65026, м. Одеса, площа Митна, 1, приміщення ОФ ДП «АМПУ», транспортом Постачальника на умовах DDP склад покупця відповідно до Інкотермс 2010.

Умови розрахунків: оплата за партію товару здійснюється шляхом перерахування грошових коштів з поточного рахунку покупця протягом 10 (десяти) банківських днів з дати підписання видаткової накладної на відповідну партію товару та на підставі отриманого покупцем оригіналу належним чином оформленого рахунку від постачальника.

Строк поставки товару: поставка товару здійснюється окремими партіями протягом чотирьох годин з моменту узгодження Замовлення.

Дані особи замовника, уповноваженої здійснювати зв'язок із учасниками: Кожухар Вікторія Григорівна, інженер адміністративно-господарської служби, тел. (048) 729-30-79, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю товару «Сільськогосподарські культури, продукція товарного садівництва та рослинництва» за кодом ДК 021:2015 03110000-5 (Квіти).

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.