ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Закупка «Новое строительство причала № 1-с для генеральных грузов на Андросивському мола со сочетаниями ГП «Одесский морской торговый порт»

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю «Нове будівництво причалу № 1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученнями ДП «Одеський морський торговельний порт» по вул. Миколи Гефта, 3 Приморського району м. Одеса. Одеської філії ДП «АМПУ» (виконання екологічного моніторингу за гідротехнічними роботами та дампінгом грунтів)» згідно технічного завдання що наведено в додатку до цього оголошення.

Пропонуємо Вам підготувати пропозицію щодо виконання зазначеної роботи.

Обсяг робіт – згідно технічного завдання (Додаток №1)

Місце виконання робіт – 65026, м. Одеса, вул. Приморська (вул. М. Гефта, 3), Андросівський мол, причал №1-з, акваторія та територія Одеського морського порту

Умови розрахунків:

1-й етап – оплата 40 % від вартості робіт, за виконані роботи у 1 кварталі 2020р.;

2-й етап – оплата 40 % від вартості робіт, за виконані роботи у 2 кварталі 2020р.;

3-й етап – остаточна оплата 20 % від вартості робіт.

Строк виконання робіт – до повного завершення будівельних та днопоглиблювальних робіт на об’єкті (1 півріччя 2020 р.).

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: В.о. начальника ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шова М.М. контактний телефон: 729-31-61; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Також повідомляємо, що це оголошення не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Просимо надати свої пропозиції не пізніше 18.12.2019 р.

Додаток: Завдання на проектування.