ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Закупка закупку услуг по коду ДК 021: 2015 - 71310000-4

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю послуг за кодом ДК 021:2015 - 71310000-4 «Консультаційні послуги у галузях інженерії та будівництва» Розробка норм витрат  паливно-мастильних матеріалів, відповідно до Технічних вимог, що наведені в додатку до цього листа-запита.

Кількість надання послуг – згідно з Додатком № 1.

Місце надання послуг – надаються за місцем знаходженням Виконавця.

Умови розрахунків – оплата проводиться після надання норм витрат палива та мастильних матеріалів, підписання Акту приймання-передачі наданих послуг, підписаного обома Сторонами на протязі 15 банківських днів з моменту вручення Рахунку Замовнику. Вид розрахунків – безготівковий.

Строк надання послуг - надаються Виконавцем на протязі 60 робочих днів з моменту підписання Договору.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками: Блажевич Андрій Васильович - начальник сектору з автотранспортного забезпечення керівного складу дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, вул. Андрієвського 2, тел.: (048) 729-47-04, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю зазначених послуг.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток: на 1 арк. в 1 прим.