ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Закупка работ по разработке проекта выделения и последующим изготовлением технического паспорта на часть объекта «склад металла 181б-2»

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю робіт з розробки проекту виділу та послідуючим виготовленням технічного паспорту на частину об’єкту «склад металу 181б-2» інв. № 065517 площею 1243 кв.м, розташованого за адресою: м. Одеса, пл. Митна, 1/1.

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям та підприємцям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 25.01.2019р. на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт» та в електронному вигляді на електрону пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця.

У складі своєї комерційної пропозиції просимо зазначити вартість та строки виконання робіт з розробки проекту виділу та виготовлення технічного паспорту.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Сектору обліку майна і земельних ділянок ДП «Одеський порт» Граждан С.Ю.

контактний телефон: 729-72-20,

Додатки: