ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Закупка на оказание услуг по коду ДК 021: 2015 71336000-2 «Вспомогательные инженерные услуги» (Техническое обслуживание - регулировка окон, дверей из ПВХ в зданиях ГП «Одесский порт»)

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю на надання послуг за кодом ДК 021:2015 71336000-2 «Допоміжні інженерні послуги» (Технічне обслуговування - регулювання вікон, дверей з ПВХ в будівлях ДП «Одеський порт»).

З метою визначення очікуваної вартості надання послуг, пропонуємо спеціалізованим організаціям та підприємцям, зацікавленим у  наданні зазначених послуг, надати свої пропозиції до 22.01.2019 на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт» та в електронному вигляді на електрону пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця.

У складі своєї комерційної пропозиції просимо зазначити вартість та строки надання послуг.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В..,

Додатки:

Технічне завдання

Перелік будівель ДП «Одеський порт» та кількість вікон, дверей з ПВХ.