ship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-rue-procurement-ocsp-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Объявления

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю послуги з ремонту автотранспортних засобів і супутнього обладнання за кодом ДК 021:2015 - 50110000-9 «Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання» відповідно до Технічних вимог, що наведені в додатку до цього листа-запита.

Кількість надання послуг – згідно з Додатком № 1.

Місце надання послуг – надаються Виконавцем за його місцем знаходженням.

Умови розрахунків – оплата проводиться після підписання Акту приймання-передачі наданих послуг на протязі 15 банківських днів з моменту вручення Рахунку Замовнику. Вид розрахунків – безготівковий.

Строк надання послуг - надаються Виконавцем на протязі 1 робочого дня з моменту передачі техніки на технічне обслуговування та підписання Замовлення-наряду.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками: Блажевич Андрій Васильович - начальник сектору з автотранспортного забезпечення керівного складу дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, вул. Андрієвського 2, тел.: (067) 739-10-67, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю послуги з ремонту автотранспортних засобів і супутнього обладнання.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.