Объявления

Закупівля проектно-вишукувальних робіт з обстеження технічного стану з видачею експертних висновків технічного стану та складанням дефектних актів на ремонт будівель складів Червоних пакгаузів

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 27.06.2018р. на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця. У разі необхідності авансування, необхідно зазначити про розмір авансу.

Для підтвердження вартості робіт у складі своєї пропозиції необхідно надати проект кошторису на виконання робіт, який розраховується згідно до вимог ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», затверджених наказом Мінрегіонбуду України від 08.08.2013 року №374, та інших нормативно-правових актів з обстеження та паспортизації об’єктів.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В.,

контактний телефон: 729-72-91,

Додатки: