Объявления

Закупка научно-проектных работ: Приспособление и реставрация памятника архитектуры и градостроения национального значения строения Английского клуба по адресу Ланжероновская, 6, г. Одесса

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю науково-проектних робіт: «Пристосування та реставрація пам’ятки архітектури та містобудування національного значення будівлі Англійського клубу за адресою вул. Ланжеронівська, 6, м. Одеса, для розміщення Морського музею»  згідно технічного завдання, що наведено в Додатку до цього листа-запита.

Пропонуємо Вам підготувати пропозицію щодо зазначеної роботи: вартість і термін ії виконання.

Обсяг робіт – згідно технічного завдання (Додаток №1)

Місце виконання робіт – 65026, м. Одеса, вул. Ланжеронівська,6.

Умови розрахунків:

оплата авансу у розмірі не більше 30 % від вартості робіт;

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В., контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Просимо надати свої пропозиції не пізніше 16.06.2018 р.

Додаток №1: Технічне завдання на 4 арк.