Текущий ремонт генератора

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю за кодом ДК 021:2015 50530000-9 - Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки з надання послуги - «Послуги з поточного ремонту генератору» відповідно до Технічних вимог, що наведено в Додатку №1 до цього оголошення.

Обсяг надання послуг - згідно Технічних вимог (Додаток №1).

Місце надання послуг - Територія порту за адресою 65003, м. Одеса, вул. М. Гефта, 1а. (Нафтогавань).

Строк надання послуг - протягом    2018 року.

Умови розрахунків - по фактичному виконанню послуг згідно з договірною ціною.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: керівник ГСПК СЕЗ Шорохов Микола Миколайович, контактні телефони: (048) 729-33-28; 0972695361; 0990889725, електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Просимо надати свої пропозиції про вартість послуг до 31.05.2018 р.

Додаток №1

Технічні вимоги (технічне завдання)

на послуги з поточного ремонту генератору

СПЕЦІФІКАЦІЯ ПОСЛУГ

Кількість

Ремонт двигуна М611У/5 (електростанції ЭД 500 – Т400).

Система охолодження

1

Перевірка герметичності системи охолодження блоку двигуна без демонтажу основних частин. Надати акт, здати в роботі.

2

Промивка системи охолодження ДГУ промивною сумішшю, злив промивної суміші з системи охолодження та повторна промивка водою.

3

Розбір, дефектація та ремонт за результатами дефектації системи охолодження. Надати акти. Здача в роботі при залитій рідині Тосол.

4

Заміна краників зливу води

кран

5

Демонтаж/монтаж, провести ремонт насоса водяного контура з заміною ГТВ, підшипників та ущільнень. (заміна за необхідністю).

насос

6

Чистка радіаторів (ремонт за необхідністю). Пресувати тиском 2 кгс/см2. Надати акт, здати в роботі.

радіатор

7

Чистка теплообмінника (ремонт за необхідністю). Пресувати тиском 2 кгс/см2. Надати акт, здати в роботі.

теплообмінник

8

Заміна дюрітових з’єднань та їх хомутів. Кріплення дюрітів виконати у два хомути з кожної сторони з’єднання.

Дюрітові з’єднання:

Кіл - ть,     од.

Двн., мм

Загальна L шлангу, м

Для системи охолодження

6

40 - 43

30

1,7

35

5

9

2,3

54

Для газовипускної системи

117

230

0,2

Масляна система дизеля

9

Перевірка, дефектація та ремонт за результатами дефектації масляної системи дизеля. Звернути увагу на наявність охолоджувальної рідини в системі. Здача в роботі.

Паливна система дизеля

10

Демонтаж/монтаж форсунок двигуна, перевірка на стенді, ремонт та налаштування. Замінити (ЗЗЧ) розпилювачі, пружини, гайки і проставочні шайби (заміна за необхідністю).

форсунка

11

Перевірити роботу ТНВД, регулятора числа обертів, провести регулювання на стенді. Виконати регулювання кута упередження подачі палива.

12

Демонтаж/монтаж, провести ремонт ручного паливного насосу РНМ-1К У2 з заміною гумово- технічних виробів, ущільнень.

насос

Система передпускового підігріву двигуна

13

Замінити електричні тени системи підігріву масла у кількості - 2 шт.

14

Проведення ТО та перевірка роботи передпускового підігрівача рідини двигуна ПЖД 600. Замінити свічку накалу.

Система газорозподілу

15

Перевірка тиск-стиснення по циліндрам двигуна.

циліндр

Демонтаж/монтаж, клапанних кришок.

кришка

16

Перевірка та регулювання теплових зазорів у клапанах газорозподілу.

17

Провести ревізію та ремонт по необхідності приводних шестерень приводу газорозподілу.

18

Демонтаж/монтаж та ревізія з технічним обслуговуванням турбокомпресора ТКР - 23Н - 2Б. Заміна лабіринтового ущільнень, підшипників за необхідністю.

Загальні послуги

19

Відремонтувати або замінити електричний прилад обліку моточасів.

20

Відремонтувати або замінити вентиль повітряного балону

21

Замінити манометр МТП-1М на панелі керування повітряного компресора на новий та повірений.

22

Налаштування дизеля та випробування його згідно експлуатаційної документації (в роботі без навантаження та з поступовим навантаженням), здача в експлуатацію замовнику.

Перевірка роботи електростанції ЭД 500 – Т400

23

Перевірка роботи приладів та систем контролю, індикації, сигналізації, захисту та безпеки дизель-генератора згідно експлуатаційної документації (сумісно з представниками замовника).

25

Надати рекомендації щодо інших необхідних робіт

1

Загальне по технічним вимогам.

1. Послугами з ремонту дизель-генератора (надалі ДГ) є комплекс заходів з відновлення працездатності ДГ шляхом діагностування, ревізії та ремонту з заміною комплектуючих, настроюванням з наступним приведенням до відповідності вимогам експлуатаційно-технічної документації (надалі ЕТД).

2. Виконавець повинен володіти відповідною документацією та технологіями ремонту дизель-генераторів, двигуна М611У/5, перевірки, регулювання та обладнанням і приладами для виконання робіт.

3. Послуги з ремонту ДГ надаються Виконавцем на місці розташування ДГ.

4. Якість наданих послуг має відповідати наступним умовам:

- надання послуг повинно виконуватися якісно, в повному обсязі, згідно вимог технічної документації заводу-виробника, «Правил пожежної безпеки в Україні», затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014 №1417, «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів», затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 25.07.2006 № 258 (із змінами та доповненнями), ДНАОП 0.00-1.21-98 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів», затверджених наказом Держнаглядохоронпраці від 09. 01. 98 № 4.

-   послуги повинні надавати фахівці, які мають відповідну кваліфікацію;

- після надання послуг за Договором ДГ повинний знаходитись у справному (працездатному) стані, а параметри ДГ відповідати вимогам ЕТД;

- технічні характеристики і якість змінно-запасних частин та матеріалів які будуть замінені або використані при наданні послуг, повинні відповідати вимогам технічних умов заводу - виготовлювача техніки та затвердженим стандартам. Надання послуг виконується з використанням матеріалів та змінно-запасних частин Виконавця (крім рідини Тосол та моторної оливи котрі надає Замовник).

- Виконавець надає гарантії на якість наданих послуг та надійність матеріалів і змінно-запасних частин, які він буде використовувати при виконанні робіт протягом 12 (дванадцяти) місяців, з дня підписання Акту здавання - приймання наданих послуг.

5. У разі пошкодження обладнання або елементів споруди Виконавець за власний рахунок відшкодовує Замовнику збитки у повному обсязі.

6. Виконавець на всіх етапах надання послуг з поточного ремонту дизель-генератора оформлює необхідну документацію, а саме: акти дефектації і виконаних робіт по кожній послузі, карти вимірювань, акти гідравлічних випробувань та інше.

7. Виконавець отримує ТУ на користування електроенергією та водою у відповідних підрозділах ОФ ДП «АПМУ» у встановленому порядку.

8. Термін надання послуг - не більше 20 календарних днів.

Особливі умови: роботи будуть проводитись в умовах діючого підприємства.