Объявления

Реконструкция дорожного покрытия территории автобазы порта с устройством ливневой канализации

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю робіт на коригування робочого проекту об’єкту: «Реконструкція дорожнього покриття території автобази порту з улаштуванням зливової каналізації (інв. №076783) за адресою: м. Одеса, пров. Газовий,2»

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 04.06.2018 на паперовому носії на адресу:

65026, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця.

Для підтвердження вартості робіт у складі своєї пропозиції просимо надати проект кошторису на виконання робіт, який розраховується згідно до вимог ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», затверджених наказом Мінрегіонбуду України від 08.08.2013 року №374.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В..,

контактний телефон: 729-72-91,

Додатки: 1.Технічне завдання