Обслуживание систем кондиционирования воздуха

Окрім технічного обслуговування систем кондиціонування повітря (згідно технічного завдання, що додається), умовами договору планується передбачити виконання ремонтування, демонтажу/монтажу систем кондиціонування, загальна вартість  яких не може перевищувати 50 % (п'ятдесят відсотків) вартості послуг з технічного обслуговування згідно умов Договору. Просимо загальну вартість послуг надати з урахуванням зазначеного.

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок Виконавця по фактичному виконанню послуг згідно кошторису/калькуляції.

Спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  наданні зазначених послуг, пропонуємо надати свої пропозиції про вартість послуг до 21.02.2018 на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Головний  енергетик ДП «Одеський порт» Дегодій І.М., контактний телефон: 729-72-92, електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Додаток: Технічне завдання з надання послуг за кодом ДК 021:2015 - 50710000-5 «Послуги з ремонту і технічного обслуговування електричного і механічного устаткування будівель» (Обслуговування систем кондиціонування повітря)