Объявления

Закупка микроавтобусов ( "Hyundai H1» или эквивалент) по коду ДК 021: 2015 34110000-1 «Легковые автомобили»

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю мікроавтобусів («Hyundai H1» або еквівалент) за кодом ДК 021:2015 34110000-1 «Легкові автомобілі», згідно  Технічної специфікації (технічних вимог), що наведена в Додатку №1 до цього листа-запита.

Кількість товару – 2 одиниці (автомобіля).

Місце поставки товару – м. Одеса, Митна площа, 1, на умовах DDP відповідно до Інкотермс 2010 склад Покупця, транспортом Постачальника.

Умови розрахунків – Покупець здійснює оплату Товару Постачальнику, протягом 10 (десяти) банківських днів після поставки Товару Постачальником, підписання Сторонами Акту приймання-передачі Товару, видаткової накладної та отримання усіх супровідних документів на Товар, на підставі отриманого Покупцем оригіналу рахунку, шляхом перерахування грошових коштів з поточного рахунку Покупця на поточний рахунок Постачальника.

Строк поставки товару – відповідно до Заявки Покупця протягом не більш ніж 20 (двадцяти) робочих днів з дати отримання Постачальником Заявки Покупця.

Відповідальна особа: Мартинюк Віталій Віталійович - начальник ДТ та АЗ технічної служби ОФ ДП «АМПУ»,

адреса: м. Одеса, вул. Андрієвського 2, тел. (048) 729-45-32,  моб. (067) 448-99-04, ел. пошта: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .uа

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.