Объявления

Услуги по ремонту, техническому обслуживанию морского транспорта и связанной оборудования и сопутствующие услуги (Техническое обслуживание судов и плавпирсив)

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується закупівля послуг за кодом 50240000-9 Послуги з ремонту, технічного обслуговування морського транспорту і пов’язаного обладнання та супутні послуги (Технічне обслуговування суден та плавпирсів), що передбачає проведення технічного обслуговування плавзасобів спеціалізованими організаціями, які мають відповідні дозволи, передбачені чинним законодавством України.

Для визначення орієнтовної вартості послуг з проведення технічного обслуговування суднових технічних засобів, з метою моніторингу ринкової ціни послуг та можливості подальшого укладання договорів, просимо Вас надати пропозиції щодо вартості таких послуг згідно додатку №1 «Специфікація».

Місце надання послуг – Територія Одеського морського порту, виробничі бази Виконавця.

Строк надання послуг – протягом 2018-2019 р.

Контактна особа: Абрамов Анатолій Олегович

роб. т. (048) 729-31-78, факс: (048) 729-47-73, моб. т. 067-709-81-30,

Пропозиції щодо вартості послуг просимо надати в електронному вигляді за визначеною адресою, або засобами факсимільного зв’язку із подальшим підтвердженням у паперовому вигляді.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.