Объявления

Гидротехнические работы (и в период нерестовых запретов), строительство объекта «Причал № 1-з»

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»  планується  здійснити  закупівлю  послуг  за  кодом  ДК 021:2015  45000000-7.

Виконання робіт  "Обгрунтування можливості"  виконання гідротехнічних робіт, включаючи період нерестових заборон, будівництва об’єкту "Причал №1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученнями ДП "Одеський морський торговельний порт". Комплекс завершальних робіт за відкоригованим робочим проектом, відповідно до Технічного завдання, що наведено в Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг виконання робіт – згідно Технічного завдання (Додаток №1).

Місце надання результатів робіт – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1.

Строк надання результатів робіт – не більше ніж 30 робочих днів після отримання авансу   у розмірі не більше 30% від вартості робіт  за договором;

1-й  етап – оплата авансу у розмірі не більше 30% від вартості виконання робіт за договором;

2-й  етап – після надання на адресу ОФ ДП «АМПУ» наукової розробки за результатами виконаної роботи "Обгрунтування можливості "  Виконання гідротехнічних робіт, включаючи період нерестових заборон будівництва об,єкту "Причал №1-з для генеральних вантажів на Андросівському молу зі сполученнями ДП "Одеський морський торговельний порт". Комплекс завершальних робіт за відкоригованим робочим проектом,  зв'язок з учасниками від імені замовника здійснюється  за контактними телефонами   729-31-63 та 729-34-82;  електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Просимо надати свої пропозиції про вартість та терміни виконання робіт до 09.10.2017 р.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток №1: Технічне завдання.