analytics-rus

Объявления

О проведении работ по реализации робочих проектов «Противопожарные мероприятия по предупреждению пожарной безопасности на объектах Одесского филиала ГП «АМПУ» (техническое переоснащение)

Під час проведення планової перевірки дотримання  вимог законодавства у сферах пожежної безпеки в грудні 2016 р. ГУ ДСНС України в Одеській області надано припис № 205 від 05.01.2017 р. про усунення  порушень вимог законодавства у сферах пожежної безпеки. Відповідно, щодо припису створено План  заходів із усунення вимог пожежної безпеки на об’єктах адміністрації Одеського морського порту від  26.01.2017 р., в якому передбачено обладнати об’єкти Одеської філії ДП «АМПУ» системами протипожежного захисту, системами оповіщення про пожежу та автоматичною системою пожежогасіння.

Основні проектні рішення розроблено  проектною організацією - Товариством з обмеженою відповідальністю «Проектно-монтажна компанія “ЗЕВС”» (скорочено ТОВ «ПМК “ЗЕВС”»).

Реалізація робочих проектів «Протипожежні заходи з попередження та забезпечення пожежної безпеки на об'єктах Одеської філії ДП "АМПУ"  (технічне переоснащення). дозволить забезпечити своєчасне виявлення  пожежі, сигналізацію про виникнення пожежі на пульт централізованого пожежного нагляду диспетчера пожежної команди, дозволить швидко локалізувати осередки пожежі, провести евакуацію людей та необхідні заходи щодо гасіння пожежі.

Усі зацікавлені організації, що мають досвід роботи і дозвільні документи на виконання робіт з монтажу та налагодженню систем пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, автоматичних систем пожежогасіння  просимо надати свої комерційні пропозиції на ім’я головного інженера адміністрації Одеського морського порту до 15.09.2017р.

Відповідальна особа – Богуш Валентин Михайлович, начальник відділу електрозв’язку  СЕЗ, т. (048) 729-39-60, e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Додаток: Технічне завдання на роботи «Протипожежні заходи з попередження та забезпечення пожежної безпеки на об'єктах одеської філії ДП "АМПУ"  (технічне переоснащення).