Объявления

Капитальный ремонт подпорной стенки южного ограждения от РСУ до СРЗ-2 – корректировка

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити згідно завдання на проектування (додаток №1 до цього листа – запита) закупівлю «Проектно-вишукувальні роботи «Капітальний ремонт підпірної стінки південної огорожі від РБУ до СРЗ-2, інв. № 077806. Коригування».

Обсяг виконання робіт - згідно завдання на проектування (Додаток №1)

Місце виконання робіт – 65026 м. Одеса , Митна площа, 1.

Умови розрахунків:

1-й етап – оплата авансу у розмірі 30% від вартості робіт по Договору.

2-й етап – остаточний розрахунок.

Строк виконання робіт – 30 календарних днів після початку робіт. Початок робіт- дата оплати авансу у розмірі 30% від вартості робіт по Договору.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В.

контактний телефон: 7294047,

електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. @ Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

З метою визначення очікуваної вартості просимо надати свої пропозиції про вартість виконання робіт до 20.04.17 р.

Також повідомляємо, що це оголошення не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток №1: завдання на проектування.