recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Закупка запчастей по кодам ДК 021: 2015

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю запчастин за нижченаведеними кодами ДК 021:2015 відповідно до Технічних вимог, що наведені в додатку 1 до цього листа-запита.

- 34210000-2 - Кузови транспортних засобів «Кузови їх вузли та інші деталі до транспортних засобів»

- 31680000-6 -Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання «Електричні насоси та інші насоси, помпи»

- 44440000-6 – Вальниці «Підшипники для ремонту автомобілів»

- 38420000-5 - Прилади для вимірювання витрати, рівня та тиску рідин і газів «Датчики, манометри, термостати та інші вимірювальні прилади для автомобілів»

- 38410000-2 - Лічильні прилади «Термометри,панелі приладів для автомобілів»

Кількість товарів– згідно з додатком №1.

Місце поставки товару – склад Замовника м. Одеса, вул. Андрієвського 2, транспортом Постачальника на умовах DDP відповідно до Інкотермс 2010.

Умови розрахунків – оплата проводиться протягом 10 (десяти) банківських днів після поставки товару.

Строк поставки товару - протягом 10 (десяти) робочих днів від дати отримання Покупцем Замовлення Постачальнику на Товар.

При наданні комерційної пропозиції потрібно вказати каталожний номер товару.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками: Монахова Світлана Миколаївна – інженер дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, Митна пл.1, тел. (048) 795-32-44, e-mail: msn@port.odessa.

Враховуючи наведену вище інформацію, просимо надати цінову пропозицію на закупівлю запчастин згідно вищенаведених кодів ДК 021:2015.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Закупка запчастей по нижеперечисленные кодами ДК 021: 2015 в соответствии с техническими требованиями

Одеською філією державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю запчастин за нижчепереліченими кодами ДК 021:2015 відповідно до Технічних вимог, що наведені в додатках:

- 19510000-4  Гумові вироби«Гумові вироби різні в тому числі для автотранспорту»

- 31530000-0  Частини до світильників та освітлювального обладнання «Освітлювальні системи та електричні лампи для автомобілів»

- 42510000-4  Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої «Фільтри різні»

- 44530000-4  Кріпильні деталі «Кріпильні деталі  для автомобілів, пружини для автомобілів»

Кількість товарів– згідно з додатком.

При наданні комерційної пропозиції потрібно вказати каталожний номер товару.

Відповідальна особа уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками: Монахова Світлана Миколаївна – інженер  дільниці технічного та автотранспортного забезпечення ОФ ДП «АМПУ», м. Одеса, Митна пл.1, тел. (048) 795-32-44, e-mail: msn@port.odessa.

Услуги по ремонту и техническому обслуживанию электрического и механического оборудования зданий

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю послуг за кодом ДК 021:2015 - 50710000-5 «Послуги з ремонту і технічного обслуговування електричного і механічного устаткування будівель» (Обслуговування систем кондиціонування повітря).

Спеціалізованим організаціям, зацікавленим в наданні зазначених послуг, пропонуємо надати свої пропозиції про вартість робіт до 21.03.2019 р. на паперовому носії на адресу:

Закупка услуг по техническому осмотру (освидетельствования) состояния безопасности электроустановок ГП «Одесский порт»

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю послуг з технічного огляду (опосвідчення) стану безпеки електроустановок ДП «Одеський порт».

Спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  наданні зазначених робіт, пропонуємо надати свої пропозиції про вартість послуг до 20.03.2019 р. на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Закупка услуг по профилактических испытаний и измерений электрооборудования плавдоков №2, №4 ОСП «Судоверфь «Украина»

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю послуг з профілактичних випробувань та вимірювань електрообладнання 6/0,4 кВ плавдоків №2, №4 ВСП «Судноверф «Україна» ДП «Одеський порт».

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

При необхідності застосування авансування, просимо Вас вказати це в обов'язковому порядку.

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця по фактичному виконанню послуг згідно кошторису/калькуляції.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Заступник головного енергетика ДП «Одеський порт» Нікулін А.М., контактний телефон: 729-72-93, електронна адреса: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Объявления на услуги по текущему ремонту телефонных кабельных сетей

Послуги з поточного ремонту мереж зв’язку причалу № 43 інв. № 065528, кабелю магістрального Шкаф-11-Шкаф-11А інв. № 350040,350041 (на ділянці від будівлі Заводоуправління судноверфі «Україна» до залізничних воріт Хлібної гавані) ОФ ДП «АМПУ»

У зв’язку з викраденням телефонного кабелю та для відновлення роботи прямого телефонного зв’язку екстрених служб на території Хлібної та Нафтогавані необхідно прокласти телефонний кабель ТППепЗ 50х2х0,5 від розподільчої шафи № 11 до колодязя біля залізничних воріт Хлібної гавані з монтажем двох муфт, по внутрішній стороні паркану на території порту. На кабелі інв. № 065528 типу ТППепЗ 100х2х0,5 змонтувати муфту у колодязі біля КНС № 1з. Після виконання робіт на люках кабельних колодязів заварити арматуру запорних пристроїв.

Усі зацікавлені організації, що мають досвід роботи і дозвільні документи на виконання робіт з ремонту лінійно-кабельних споруд зв’язку просимо надати свої комерційні пропозиції на ім’я головного інженера адміністрації Одеського морського порту до 11.02.2019 р.

Відповідальна особа – Богуш Валентин Михайлович, начальник групи електрозв’язку СЕЗ, т. (048) 729-39-60, e-mail \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Додаток

Услуги по техническому обслуживанию и ремонту кондиционеров

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю «Послуги з ремонту і технічного обслуговування охолоджувальних установок за кодом ДК 021:2015 5073000-1 (Послуги з технічного обслуговування та ремонту кондиціонерів )» . Надання послуг виконується відповідно до Технічного завдання, що наведено в Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг складається з:

Техничного обслуговування кондиціонерів. Техничного обслуговування кондиціонерів з використанням спеціальної техніки (автовишки). Демонтажу кондиціонерів (згідно наданих заявок замовником). Монтажу кондиціонерів   (згідно наданих заявок замовником). Ремонту кондиціонерів після обстеження (на підставі складеного дефектного акту та погодженого протоколу вартості робот).

Вартість послуг з ремонту повинна складати не більш 40% від загальної вартості послуг.

Послуги виконуються   згідно наданих заявок Замовником.

Місце надання послуг – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1.

Строк надання послуг – протягом  2019 року.

Умови розрахунків – по фактичному виконанню послуг згідно   кошторису/калькуляції.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:   начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В. контактний телефон:

Просимо надати свої пропозиції про вартість надання послуги

до 15.03.2019 року.

Додаток №1: Технічне завдання.

Додаток №2: Цінова пропозиція надання послуг.

Закупка работ на разработку проектной документации по замене распределительных шкафов 0,4 кВ здания центральных бытовок

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю робіт на розробку проектної документації по заміні розподільчих шаф 0,4 кВ будівлі Центральних побутівок (інв.№072500).

Спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  наданні зазначених робіт, пропонуємо надати свої пропозиції про вартість робіт до 15.03.2019 р. на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Разработка проектной документации по техническому переоснащению электрооборудования 6 кВ РП «Доковая» инв. №103240

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю робіт «Розробка проектної документації з технічного переоснащення електрообладнання 6 кВ РП «Докова» інв. №103240.».

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції щодо вартості робіт до 07.03.2019 на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт» та в електронному вигляді на електрону пошту \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Закупка на выполнение проектно-изыскательских работ по обследованию технического состояния с выдачей экспертных заключений технического состояния объектов ГП «Одесский порт»

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю на виконання проектно-вишукувальних робіт з обстеження технічного стану з видачею експертних висновків технічного стану об’єктів ДП «Одеський порт».

З метою визначення очікуваної вартості на виконання проектно-вишукувальних робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям та підприємцям, зацікавленим у  виконані зазначених робіт, надати свої пропозиції до 11.03.2019 на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт» та в електронному вигляді на електрону пошту \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Ремонт и техническое обслуживание кондиционеров ДК 021:2015 5073000

Одеська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планує здійснити закупівлю за кодом ДК 021:2015 5073000 «Послуги з ремонту та технічного обслуговування охолоджувальних установок»,   код ДК 016:2010   33.12.1 «Ремонтування та технічне обслуговування машин загальної призначенності», з надання послуги – «Ремонтування та технічне обслуговування кондиціонерів» відповідно до Технічного завдання, що наведено в Додатку №1 до цього оголошення.

Обсяг надання послуг – з технічного обслуговування, демонтажу, монтажу, перестановці на нове місце та ремонту кондиціонерів - згідно Технічного завдання (Додаток №1).

Місце надання послуг – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1.

Строк надання послуг – протягом    2019 року.

Умови розрахунків – по фактичному виконанню послуг згідно кошторису/калькуляції.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В. контактний телефон: 729-40-47; інженер ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Романов О.Л. контактний телефон: 729-36-50, електронна адреса: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Просимо надати свої пропозиції про вартість послуг до 27.02.2017 р.