Объявления

Закупівля проектно-вишукувальних робіт з обстеження технічного стану з видачею експертних висновків технічного стану та складанням дефектних актів на ремонт будівель складів Червоних пакгаузів

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 27.06.2018р. на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця. У разі необхідності авансування, необхідно зазначити про розмір авансу.

Для підтвердження вартості робіт у складі своєї пропозиції необхідно надати проект кошторису на виконання робіт, який розраховується згідно до вимог ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», затверджених наказом Мінрегіонбуду України від 08.08.2013 року №374, та інших нормативно-правових актів з обстеження та паспортизації об’єктів.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В.,

контактний телефон: 729-72-91,

Додатки:

1.Технічне завдання

Закупка услуг по текущему ремонту асфальтобетонного покрытия 4-й очереди эстакадами порта

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю Послуг з поточного ремонту асфальтобетонного покриття 4-ї черги естакади порту, інв. № 072558 Одеської філії ДП «АМПУ» відповідно до технічного проекту, що наведено в Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – згідно технічного проекту (Додаток №1)

Місце надання послуг – 65026, м. Одеса, Митна площа, 1, територія Одеського морського порту.

- оплата авансу у розмірі не більше 30 % від вартості послуг;
- оплата наданих послуг здійснюється на підставі актів приймання виконаних будівельних робіт за врахуванням відсотку сплаченої попередньої оплати (авансу)

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В. контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Просимо надати свої пропозиції про вартість та строки надання послуг до 25.06.2018 р.

Закупка научно-проектных работ: Приспособление и реставрация памятника архитектуры и градостроения национального значения строения Английского клуба по адресу Ланжероновская, 6, г. Одесса

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю науково-проектних робіт: «Пристосування та реставрація пам’ятки архітектури та містобудування національного значення будівлі Англійського клубу за адресою вул. Ланжеронівська, 6, м. Одеса, для розміщення Морського музею»  згідно технічного завдання, що наведено в Додатку до цього листа-запита.

Пропонуємо Вам підготувати пропозицію щодо зазначеної роботи: вартість і термін ії виконання.

Обсяг робіт – згідно технічного завдання (Додаток №1)

Місце виконання робіт – 65026, м. Одеса, вул. Ланжеронівська,6.

оплата авансу у розмірі не більше 30 % від вартості робіт;

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В., контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Просимо надати свої пропозиції не пізніше 16.06.2018 р.

Додаток №1: Технічне завдання на 4 арк.

Закупка услуг по удалению отходов с судов, утилизация мусора и обращения с мусором

Одеська філія державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю послуг з видалення відходів з суден за кодом ДК 021:2015 90510000-5 (Утилізація сміття та поводження зі сміттям) шляхом прийняття з суден, що перебувають в акваторії Одеського морського порту, транспортуванню та утилізації шляхом спалювання твердих забруднюючих речовин з суден.

Надання послуг планується здійснювати впродовж 2018 – 2019 років.

Очікуваний обсяг закупівлі – 2080 куб. м.

Місце надання послуг: акваторія Одеського морського порту.

Розрахунки за надані послуги планується провести впродовж 15 банківських днів після підписання сторонами акту прийомки-передачі наданих послуг.

Прошу Вас повідомити можливість та вартість надання послуг з розрахунку на 1 куб.м відходів з окремо визначеними складовими витрат.

Особою уповноваженою здійснювати зв’язок з учасниками є старший інженер дільниці портофлоту Глемязний Микола Іванович (тел. (048) 729-31-78; факс. (048) 729-47-73, e-mail: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Объявление об осуществлении закупки через открытые торги услуг по огнезащитной обработке конструкций кровель строений Одесского филиала ГП «АМПУ»

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю «Послуги з вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій покрівель будівель Одеської філії ДП «АМПУ» згідно з Технічним завданням, що наведено в Додатку № 1.

Обсяг надання послуг – згідно з Технічним завданням на проведення вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій покрівель будівель Одеської філії ДП «АМПУ» (Додаток № 1).

Місце поставки товару – 65026, м. Одеса, Митна пл., 1, 1/2, 1/3, 1/6; вул.  М. Гефта, 1А, 3, 1/3; вул. Успенська, 4; вул. Андрієвського, 2; Ланжеронівський узвіз, 2.

Умови розрахунків:

1-й етап – оплата авансу у розмірі не більше 30% від вартості послуг.

2-й етап – розрахунок за результатами закінчення виконання послуг на об’єкті з наданням «Замовнику» підтверджувальних документів щодо перевірки якості виконаних послуг з вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій покрівель будівель зазначених в Технічному завданні.

Строк виконання робіт чи надання послуг – дев’яносто календарних днів з дати оплати авансу у розмірі не більше 30 % від вартості послуг по Договору.

До пропозиції докласти копії ліцензії на право виконання послуг з вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій покрівель будівель, регламент послуг з вогнезахисту на речовину вогнезахисну просочувальну для поверхневої вогнебіозахісної обробки деревини та сертифікатів відповідності УкрСЕПРО на цю речовину.

Уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками від імені замовника:  начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» - Шевченко Ю.В., контактний телефон - 729-40-47; інженер ВГІС та КБ – Ляшенко Н.Ф., контактний телефон - 729-31-38; електронна адреса –

Закупка услуги подъемно-транспортировочное оборудование

Державне підприємство «Адміністрація морських портів України» / Одеська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планує здійснити закупівлю послуги за кодом ДК 021:2015-42410000-3 «Підіймально-транспортувальне обладнання» згідно з технічною специфікацією, що наведена в Додатку № 1.

Просимо до 08.06.2018 року надати комерційні пропозиції щодо вартості   трала-платформи для перевезення котка дорожнього, враховуючи його доставку до місця поставки.

Місце поставки трала-платформи – 65026, м. Одеса, площа Митна, 1, Одеська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Строк надання послуги – протягом 2018 року.

Особа-замовник — Коршунов Дмитро Іванович, начальник відділу механізації та метрології, тел. (048) 729 45 43, тел/факс (048) 729 44 64, \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Текущий ремонт генератора

Одеською філією Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планується здійснити закупівлю за кодом ДК 021:2015 50530000-9 - Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки з надання послуги - «Послуги з поточного ремонту генератору» відповідно до Технічних вимог, що наведено в Додатку №1 до цього оголошення.

Обсяг надання послуг - згідно Технічних вимог (Додаток №1).

Місце надання послуг - Територія порту за адресою 65003, м. Одеса, вул. М. Гефта, 1а. (Нафтогавань).

Строк надання послуг - протягом    2018 року.

Умови розрахунків - по фактичному виконанню послуг згідно з договірною ціною.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: керівник ГСПК СЕЗ Шорохов Микола Миколайович, контактні телефони: (048) 729-33-28; 0972695361; 0990889725, електронна адреса:

Строительство заводов / установок, горнодобывающих и перерабатывающих объектов и объектов нефтегазовой инфраструктуры инв. №100089

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 31.05.2018:

на паперовому носії на адресу: 65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»;

При необхідності застосування авансування, просимо Вас вказати це в обов'язковому порядку.

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця по фактичному виконанню послуг згідно кошторису/калькуляції.

Для підтвердження вартості робіт у складі своєї пропозиції просимо надати проект кошторису на виконання робіт, який розраховується згідно до вимог ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», затверджених наказом Мінрегіонбуду України від 08.08.2013 року №374.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Головний енергетик ДП «Одеський порт» Дегодій І.М., контактний телефон: 729-72-92, електронна адреса: \n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Додатки:

1.Завдання на проектування «Розробка проектної документації з модернізації та підключення до мереж КП «Теплопостачання м.Одеса» ІТП будівлі «Заводоуправління» (інв. №100089)» (код ДК 021:2015 45250000-4 «Будівництво заводів/установок, гірничодобувних і переробних об’єктів та об’єктів нафтогазової інфраструктури»).

2.Технічні умови на теплопостачання об’єкту «Адміністративна будівля «Заводоуправління» за адресою: вул. Миколи Гефта,3.

3.Паспорт Теплового пункту.

Строительство заводов / установок, горнодобывающих и перерабатывающих объектов и объектов нефтегазовой инфраструктуры инв.№ 076105

«Розробка проектної документації з модернізації індивідуального теплового пункту та геліосистеми будівлі АПК автобази ДП «Одеський порт» (інв.№ 076105)» (код ДК 021:2015 45250000-4 «Будівництво заводів/установок, гірничодобувних і переробних об’єктів та об’єктів нафтогазової інфраструктури»).

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 31.05.2018 на паперовому носії на адресу:

65029, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Реконструкция дорожного покрытия территории автобазы порта с устройством ливневой канализации

Державним підприємством «Одеський морський торговельний порт» планується здійснити закупівлю робіт на коригування робочого проекту об’єкту: «Реконструкція дорожнього покриття території автобази порту з улаштуванням зливової каналізації (інв. №076783) за адресою: м. Одеса, пров. Газовий,2»

З метою визначення очікуваної вартості робіт, пропонуємо спеціалізованим організаціям, зацікавленим в  виконанні зазначених робіт, надати свої пропозиції про вартість робіт до 04.06.2018 на паперовому носії на адресу:

65026, Одеса, Митна площа, 1 ДП «Одеський порт»

Умови розрахунків – безготівковий розрахунок на рахунок виконавця.

Уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника:

Начальник Відділу інженерних споруд та капітального будівництва ДП «Одеський порт» Яблонських В.В..,

контактний телефон: 729-72-91,

Додатки: 1.Технічне завдання

Інформація про передачу в оренду майна, що знаходиться на балансі Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України»

А саме: «аппарель» (інв. № 061125), «понтон П-69» (інв. № 061069), «понтон П-71» (інв. № 061071), «понтон П-73» (інв. № 061073), «понтон П-75» (інв. № 061075), «понтон П-77» (інв. № 061077), територіально розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Приморська, 6,  з метою надання послуг маломірним суднам.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 729-60-62, 050-333-64-65