virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

monitor-rus

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

Вітаємо з професійним святом - Днем флоту України!

Останніми роками морська галузь стала локомотивом розвитку транспортного комплексу та драйвером найбільших інвестиційних проектів із залученням іноземних компаній зі світовим ім’ям.

Сучасні реалії ставлять перед нашими підприємствами нові амбітні виклики! Та чим складніші завдання, тим цікавіші шляхи їх вирішення та цінніші результати.

Шановні колеги! Від нас із вами залежить, чи буде робота у морегосподарському комплексі і надалі вважатися престижною, надавати можливість для реалізації життєвих перспектив висококваліфікованим спеціалістам і вселяти віру в майбутнє десяткам тисяч українських громадян. І на нас із вами покладено велику відповідальність за виправдання довіри наших партнерів у всіх куточках світу.

То ж нехай ці фактори повсякчас стимулюють нас до демонстрування стійкості, амбітності, конкурентоспроможності та об’єднання зусиль для досягнення спільної мети.

У переддень нашого професійного свята бажаємо всім працівникам моря і берега успіхів у роботі, миру, стабільності та нових звершень.

З Днем флоту України!

Р.САХАУТДІНОВ, начальник адміністрації Одеського морського порту

2020070201