virusship-handling-ruhandling-railway-transport-rue-procurement-uspa-ru

recommendation-rus

70,52 МгЦ областное радио

З ЮВІЛЕЄМ!

Шановні друзі, колеги, партнери!

2 вересня виповнюється 225 років з моменту офіційного заснування Одеського порту. Вітаємо з цим ювілеєм усіх, хто вкладає у розвиток рідного підприємства свої сили, професіоналізм, душу і серце!

День народження порту – це завжди привід пишатися славетною історією рідних причалів і, водночас, нагадування про відповідальність за їх майбутнє. Про відповідальність за стабільну роботу і конкурентоспроможність підприємства, яке вважається «морськими воротами України», ми маємо пам’ятати особливо сьогодні, коли морська галузь і економіка країни в цілому виходять на новий етап глобальних перетворень.

У зв’язку зі святом висловлюємо щиру подяку десяткам тисяч працівників державних і приватних компаній і низько вклоняємось нашим шанованим ветеранам. Саме завдяки вашій самовідданій праці і компетенції Одеський порт завоював репутацію надійного постачальника якісного сервісу, якому довіряють всесвітньо відомі трейдери і морські перевізники.

Бажаємо здоров’я, сімейного благополуччя і достатку вам і вашим близьким! Мирного неба і нових трудових звершень на благо України!

З повагою,

І.ТКАЧУК - начальник адміністрації Одеського порту,

В.ВОЙТКО - директор ДП «Одеський порт»,

М.ПАВЛЮК – Почесний президент Одеського порту, Герой України,