Зі святом весни, дорогі жінки!

Міжнародний жіночий день 8 Березня – це, окрім іншого, привід вшанування заслуг усіх представниць прекрасної статі, які вдень і вночі, на причалах і в офісах вносять свій особистий внесок у безперебійне функціонування одного з найбільших транспортно-логістичних комплексів України – славетного Одеського морського порту.

Особливу вдячність ми сьогодні висловлюємо жінкам старшого покоління, які віддали кращі роки життя й здоров’я на розбудову рідного підприємства. Низький уклін вам!
Милі наші колеги! Колектив без жінок, все одно, що планета без квітів! Тому, спасибі за те, що ви у нас є,  що насичуєте робочі будні атмосферою доброти, краси і затишку!

Бажаємо Вам, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з радісною посмішкою від передчуття спілкування з людьми, які вас ніжно люблять і поважають. Нехай увесь рік з вами будуть здоров’я, жіноче щастя, душевна гармонія, добробут в сім’ї та мирне небо над головою.

У ці березневі дні все золото сонячних променів над Одеською затокою - для вас!

З повагою,

І.ТКАЧУК, начальник адміністрації Одеського морського порту

2018030701