МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Порт у соціальних мережах

Авторизація

archival-photos-ukr

Текущий ремонт Старого волнолома ОФ ГП «АМПУ»

Одеська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» планує здійснити закупівлю: «Послуги з поточного ремонту Старого хвилелому, інв. № 068524 Одеської філії ДП «АМПУ» відповідно до умов Технічного завдання, що наведено в Додатку №1 до цього листа-запита.

Обсяг надання послуг – згідно технічного Технічного завдання, (Додаток №1).

Місце поставки товару: 65026, м. Одеса, Митна площа,1.

Місце виконання робіт з надання послуг: акваторія Одеського морського порту, Старий хвилелом.

Умови розрахунків: 1-й етап - оплата авансу у розмірі не більше 30% від вартості надання послуг за договором;

2-й етап – Оплата за надані послуги здійснюється на підставі підписання сторонами Актів здачі - приймання виконаних робіт.

Початок виконання робіт – після отримання авансу в розмірі не більше 30% від вартості послуг за договором.

Технічна характеристика: Старий хвилелом – гравітаційна споруда з 4-х курсів звичайних масивів правильної кладки на кам’яній постелі та з верхньою будовою зі бутобетону, яка облицьована гранітним камінням. Загальна висота споруди до 10,5 м, висота надбудови 1-2,5 м. Протяжність споруди 1222 м, рік побудови – 1882. На хвилеломі встановлені знаки навігаційного обладнання. Електропостачання відсутнє.

Уповноваженим здійснювати зв'язок з учасниками від імені замовника: начальник ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Шевченко Ю.В. контактний телефон: 729-40-47; електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. інженер ВГІС та КБ ОФ ДП «АМПУ» Варгін О.М. контактний телефон: 729-34-82; електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Просимо Вас, в строк до 26.04.2019 р. надати свої пропозиції про вартість та терміни виконання робіт.

Також повідомляємо, що цей лист-запит не є офертою в розумінні частини другої статті 638 та частини першої статті 641 Цивільного кодексу України.

Додаток №1: Технічне завдання на «Послуги з поточного ремонту Старого хвилелому, інв. № 068524 Одеської філії ДП «АМПУ» – 2 аркуша.

Консультации для транспортно-экспедиторских организаций по работе в Единой информационной системе портового сообщества (2)

Уважаемые господа!

Настоящим сообщаем, что с 14.05.2013 по 16.05.2013 центром услуг ООО «ППЛ 33-35» планируется проведение консультаций для транспортно-экспедиторских организаций по работе в Единой информационной системе портового сообщества (ЕИСПС).

Консультации будут проводиться ежедневно с 09:00  и с 11:00 по адресу: г. Одесса, ул. Большая Арнаутская, 15 (аудитория АО "ПЛАСКЕ", каб. № 169).

Участие в мероприятии БЕЗОПЛАТНО.

Подать заявку на участие в консультациях Вы можете по телефону:

(048)737-70-80 в рабочие дни с 08:30 до 17:30. В заявке просим сообщить:

1. Название организации;

2. Ф.И.О. и должность сотрудника, участвующего в консультации

3. Планируемую дату участия в  консультации.

Обращаем Ваше внимание, что в связи с ограниченным количеством мест в аудитории, предварительная регистрация для участия в конкретный день ОБЯЗАТЕЛЬНА!

Администрация ГП «ОМТП»